Kurumsal

Çalışma Saatleri

HAKKIMIZDA

EN İYİSİ İÇİN PRORENK

Müşterilerimizden aldığımız güç ve güven yolumuza devam etiyoruz.

Firmamız 2003 Yılında Bilgisayar , Bilgisayar Malzemelerinin İthalatı, Satışı ve Teknik Servis Hizmetleri Üzerine (Kalite, Güven , Hızlı geri dönüş) ilkesini benimseyerek Faaliyetlerine başlamıştır.
İlerleyen Yıllarda ürün çeşitliliğimizi ve Hizmet Anlayışımızı geniş bir yelpazeye yayarak bir çok alanda Faaliyetlerimizi başarılı bir şekilde sürdürdük.
Firma olarak oluşturduğumuz farklı sektörlere bir çok hizmet anlayışımız bir dinamo görevi gördü zaman zaman bazı sektörlerde yavaşlama durma yaşanmasına rağmen ürün ve hizmet çeşitliliğimiz ile yolumuza emin adımlarla devam ettik.
Farklı sektörlerde vermiş olduğumuz (hizmet, Servis, Danışmanlık, Kurumsal tedarik ve çözüm üretme, Siparişe yönelik özel imalat , Ar-ge ve Proje hazırlama, Reklam ve Tanıtım, Kırtasiye Ürünleri , Ambalaj Ürünleri) gibi bir çok faaliyet alanımızı 2020 yılında Tek Çatı altında toplayarak PRORENK KURUMSAL HİZMETLER A.Ş. ünvanı altında birleştirdik.
PRORENK KURUMSAL HİZMETLER A.Ş. ünvanı ile tek çatı altında artık çok daha güçlüyüz ve bu gücümüzü bize güven aşılayan Müşterilerimizden almaktayız.
Hedefimiz Ülkemizde istihdama ve Kalkınmaya destekte bulunarak faaliyette bulunduğumuz Sektörlerde Öncü firmalar arasındaki yerimizi korumaktır.